Wedding of  Thanh & Van

During this time of chaos and complexity, deciding to hold a destination beach wedding is not an easy task. But being moved by Thanh and Van’s 8 years of love, we are eager to create intimate and unforgettable memories for their wedding.

If one thing that lasts in us long after the wedding, it is the affection that Thanh and Van have for each other after all this time. During the finger printing ceremony, Thanh said: “Since pink is Van’s favorite color, I’m gonna chose blue”. That sweetest thing just made us melted, and we knew they are destined to come together, since each is the other’s safe home to stay and take care of.

We truly wish Thanh will always to be the person who think about Van first as the man on the stage that day, to preserve her light smile and beautiful soul as we always see on her.

They now have their happy forever after, we believe so.
#love
——————————————————————–
Câu chuyện nhỏ phía trên chỉ là một trong rất nhiều tình tiết ngôn tình mà Vân vẫn hằng mơ ước. Để đi đến quyết định tổ chức cả team đã phải cân nhắc rất nhiều các biện pháp để đảm bảo an toàn sức khỏe cho khách mời và tất cả ekip tham gia, các hạn chế về lưu thông vận chuyển và thời tiết. Đặc biệt hơn đó còn là ngày nắng duy nhất trong chuỗi một tuần mưa liên tiếp, khi nhìn thấy mặt trời lên hôm ý khiến Vân thấy mình thực sự là một người may mắn. Nhưng với tớ, người may mắn nhất hôm đó vẫn là anh Thanh vì đã gặp được Vân, cô dâu thơ thẩn nhưng lại nhạy cảm và hơi OCD một tẹo :>.

Tớ mong rằng và tin rằng tiệc cưới này sẽ là một mở đầu cho cả một trang dài đầy ắp những hạnh phúc đơn giản mà ấm áp như những gì cả hai luôn dành cho nhau.
_Planner Notes_
———
Our couple: Thanh & Vân
Planner & Concept: nguyễn thảo
Decor: WedinStyle – The Stylish Wedding Planner of Vietnam
Venue: FLC Sầm Sơn
Photo: Musée